Event

Pirr i Magen erbjuder underhållning till alla typer av event och festligheter.

Cirkusskola under torgfesten, ballongfigurer under invigningen, barnunderhållning på bröllopsfesten eller mingelclown på mässan? Här finns något som passar alla tillfällen. Flera av aktiviteterna nedan kan med fördel kombineras under samma event.

Figurballonger Figurballonger
Figurballonger är alltid populärt. Under tjo och tjim förvandlas de långa ballongerna till färgglada björnar, sköldpaddor, svärd, hattar och mycket annat.
Mingelclown Mingelclown
En något förvirrad clown minglar runt med gäster/besökare i alla åldrar och ser till att stämningen är på topp. Det bjuds bl.a. på trolleri, tokerier, snabba lekar, och jonglering. Andra karaktärer går att ordna om så önskas.
Prova-på Cirkus Prova-på Cirkus
Ett kul sätt att utmana sig själv. Under Prova-på circus får besökare i alla åldrar möjlighet att testa på hur det är att jonglera, bygga mänskliga pyramider, göra akrobatik, balansera långa fjädrar på hakan och mycket mer. En eller flera erfarna cirkuspedagoger finns på plats för att instruera och hjälpa till. Aktiviteten är öppen och besökarna kommer och går som de önskar.
Barnunderhållning på vuxenfest Barnunderhållning på vuxenfest
På fest får barnen lätt spring i benen samtidigt som de vuxna vill sitta kvar lääääänge och äta eller bara prata, prata, prata. Då ser Pirr i Magen till att barnen har kul aktiviteter att roa sig med. På så sätt kan alla få ut det mesta av festen.
Skattjakt, pyssel, såpbubblor, ballongfigurer, cirkusskola, lekar – vi kommer roa oss!
Innehållet anpassas efter barnens åldrar och intressen. Lämpligt från 4 år.

Riktpris

→ Figurballonger, Mingelclown, Prova-på Cirkus
2 tim3500 kr exkl. moms
3 tim4500 kr exkl. moms
För varje påbörjad timma utöver 3+700 kr exkl. moms
→ Barnunderhållning på vuxenfestKontakta mig för information
För resor utanför Stockholms län utgår resersättning