Cirkus

Kommun och skola

Cirkusskola med Pirr i Magen är en kul och lärorik upplevelse för samtliga årskurser. Under ett cirkusbesök får eleverna möjlighet att under lustfyllda former utforska cirkusens huvuddelar så som olika sorters jonglering, akrobatik, pyramidbygge, luftakrobatik och balans.

Mycket fysisk aktivitet men även koncentration och samarbete krävs för att ta sig an de spännande utmaningarna. Tokiga lekar och kreativa övningar utlovas också.

Cirkusen bjuder på stor variation och det finns något för alla. Låt det bli en kul engångsgrej, som en del av ett temaarbete eller varför inte en återkommande aktivitet under terminen. Cirkusen passar även i lägerverksamhet, som kurs under temaveckor eller liknande.

Lämpligt från 4 år. .
Gymnastiksal med romerska ringar och tjockmattor krävs för luftakrobatik
Kontakta mig för prisuppgift och närmare information

Förskola

Ett cirkusbesök på förskolan består både av en clownshow och möjlighet för barnen att, i mindre grupper, testa på cirkusens olika delar.

Showen är lämplig för alla åldrar, men för att själv testa på cirkusen så rekommenderar vi att man har fyllt 3 år.
Kontakta mig för prisuppgift och närmare information

Privat

Cirkusskolan passar barn eller vuxna som vill testa på hur det är att vara cirkusartist för en stund. Kompisgänget, kalaset eller klubben. Kul träning, fartfyllda lekar och spännande utmaningar – cirkusen har något för alla!

Lämpligt från 4 år.
Pris från 2500 kr inkl. moms/timme